Leállt A Facebook és Az Instagram - Total Leallt A Facebook Es Az Instagram Olkt Net

Hétfőn késő délután globálisan elérhetetlenné váltak a Facebookhoz tartozó szolgáltatások. A WhatsApp és az Instagram alkalmazások továbbra is megnyithatók ugyan de nem mutatják az új tartalmakat.


Total Leallt A Facebook Es Az Instagram Olkt Net

A leállás nem sokkal fél hat után kezdődött legalábbis a Downdetector nevű oldal szerint azóta pedig a világ számos pontjáról Európából Észak- és Dél-Amerikából illetve Ázsiából is sorra jelentik a felhasználók hogy az oldal leállt.

Leállt a facebook és az instagram. Az Instagram a fiók létrehozását minimum 13 évhez köti de a rendszert egyszerű kicselezni és fiatalabb gyerekek sokasága használja a felületet írja a BBCA Facebook részéről korábban úgy nyilatkoztak a BBC News-nak. 1 day agoA DailyMail információi szerint magyar idő szerint néhány perccel 18 óra előtt állt le az összes szolgáltatás szerverhibára hivatkozva. 1 day agoLeállt a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp.

A Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp is a Facebook tulajdonában van megosztott infrastruktúrán működtetik őket. 140k Likes 1390 Comments - Kelly Clarkson kellyclarkson on Instagram. 1 day agoTeljesen leállt a Facebook illetve a tulajdonában álló Instagram képmegosztó oldal is.

Nem működik az Instagram és a Messenger sem. Hétfő kora este óta elérhetetlenek a szolgáltatások. A Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp is a Facebook tulajdonában van megosztott infrastruktúrán működtetik őket így egy esetleges szerverhiba mindenre kihat -.

Egyelőre nem lehet tudni hogy mi okozza a leállást de a helyzet minden bizonnyal nem egyszerű hiszen ilyen hosszú ideig nagyon rég nem szünetelt az élet a. 0123 Szlovákiában és Magyarországon is leállt a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp is. Az egyetlen módszer hogy az algoritmusok egyre agresszívabb működése és esetleges leállás vagy éppen teljes átalakulás esetén ne veszítsük el egymást én az Olvasót az Olvasó a Spabook lapját az a hírlevél.

A Down Detector szerint az egész világon akadozik a szolgáltatás. A cikk a hirdetés után folytatódik. Bizonyára sokunk ma is így tett este 56 óra tájékán azonban azt tapasztalhatta hogy a Facebook az Insta és a WhatsApp sem töltenek.

Leállt a Facebook és az Instagram nem működik a Messenger sem. 828k Likes 256k Comments - Kelly Rowland kellyrowland on Instagram. A Facebook látogatói egyszerűen csak egy hibaüzenetet látnak a böngészőben amely szerint nem lehet csatlakoztatni.

Éjfél körül helyreállt a Facebook közösségi oldal és az óriásvállalat tulajdonában lévő egyéb platformok mint az Instagram és a WhatsApp működése -. Világszerte jelezték a felhasználók hétfő este háromnegyed 6 körül hogy nem elérhető számukra a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp nevű üzenetküldő sem. 1 day agoHétfő délután leállt a Facebook a Messenger és az Instagram is.

A Facebook terel. 1 day agoDélután hat óra körül hirtelen leállt a Facebook és legalább további három olyan alkalmazás sem működik amelyik a társaság tulajdonában van. A cég azt írja már dolgoznak a hiba elhárításán az okozott kellemetlenségért pedig elnézést kér.

A legtöbb problémát a Facebook weboldalával kapcsolatban. Magyarországon legalábbis jelezték olvasóink és immáron több portál is megírta. A leállás nem sokkal fél hat után kezdődött legalábbis a Downdetector nevű oldal szerint azóta pedig a világ számos pontjáról Európából Észak- és Dél-Amerikából illetve Ázsiából is sorra jelentik a felhasználók hogy az oldal leállt.

A Facebook az Instagram a Twitter és a WhatsApp meg még sorolhatnánk mi-minden az életünk részeivé váltak napi rutinfeladataink közé tartozik hogy időről időre felnézünk ezekre. Több olvasónk is jelezte hogy hétfőn a kora esti órákban a népszerű közösségi oldalak sem a weboldalról sem az applikációban nem érhetők el. A hiba oka egyelőre ismeretlen.

Teljesen leállt a Facebook illetve a tulajdonában álló Instagram képmegosztó oldal is. 1 day agoLeállt a Facebook az Instagram és a Whatsapp is. 1 day agoLeállt a Facebook és a kapcsolódó alkalmazások a világ jelentős részén.

1 day agoLeállt a Facebook a Messenger és az Instagram is Magyarországon. A Facebook látogatói egyszerűen csak egy hibaüzenetet látnak a böngészőben amely szerint nem lehet csatlakoztatni. 1 day agoLeállt a Facebook az Instagram és a Messenger is.

A világ jelentős részén egyszerre dőltek be a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp alkalmazások hétfőn közép-európai idő szerint nem sokkal délután hat óra körül. A Facebook Twitteren reagált a leállásra. My womenshealthmag cover issue is online now and on newsstands next week.

Amint kiderül valami frissítjük a cikket. A WhatsApp és az Instagram alkalmazások továbbra is megnyithatók ugyan de nem mutatják az új tartalmakat. Hétfőn nagyjából délután fél 6 körül nemcsak Magyarországon hanem globálisan elérhetetlenné vált a Facebook és a hozzá tartozó szolgáltatások valamint a Messenger és az Instagram is.

1 day agoLeállt a Facebook az Instagram és a Messenger is A kép illusztráció Forrás. Hétfőn este 6 óra körül kezdődtek a gondok ekkor kezdték jelezni a felhasználók hogy nem érhető el a Facebook és a közösségi oldal egyéb szolgáltatásai sem így az Instagram a Messenger és a WhatsApp. Az üzenetküldő alkalmazást sem lehet használni.

1 day agoKedves Olvasóim ez a mai Facebook Messenger Instagram leállás mutatja mennyire sérülékeny a rendszer és elveszíthetjük egymást. Több órára leállt a Facebook az Instagram és a WhatsApp is. A cég azt írja már dolgoznak a hiba elhárításán az okozott kellemetlenségért pedig elnézést kér írja a hvghu.

1 day agoOktóber 4-én este 1730 környékén leállt a Facebook és a kapcsolódó szolgáltatások nem működik többek között a Messenger az Instagram és a WhatsApp sem. Link a vágólapra másolva. Leállt a Facebook az Instagram és a Messenger.

Ezt ne hagyja ki. Az oldal adatai szerint a leállás fél hat körül kezdődött beszámolók szerint a Facebook egyetlen szolgáltatása sem működik. Azt írták már dolgoznak a hiba elhárításán.

A jelenségről több román portál is említést tett mint a DC News és a Digi24. A Facebook Twitteren reagált a leállásra. A Facebook Twitteren reagált a leállásra.

Quarantine hair dont care Daddys giving River riding lessons and she loved it. Délután hat óra körül hirtelen leállt a Facebook és legalább további három olyan alkalmazás sem működik amelyik a társaság tulajdonában van. Hétfő este egyelőre ismeretlen okok miatt bedőlt a Facebook és a hozzátartozó közösségi média felületek is mint az Instagram és a Whatsapp.

1 day agoA Facebook hétfőn a kora esti órákban megadta magát és a közösségi háló birtokában levő képmegosztó az Instagram is leállt valamint a Messenger sem működik. Az elmúlt órákban mintegy 14 millióan jelentették a platformokat. Hétfőn kora este elérhetetlenné vált a legnépszerűbb közösségi oldal tapasztalták meg kollégáink is.

1 day agoLeállt a Facebook. A HVG azt írta hogy. A Facebook kutatási vezetője Pratiti Raychoudhury ugyanakkor tagadja hogy a fejlesztés leállításának köze lenne a tanulmányhoz.

A közösségi oldal annak két üzenetküldője és képmegosztója sem működik.


Raewocbo9iusym


Tpkbaak292rkqm


Dumyx3swgtqk5m


Leallt A Fel Internet A Facebook Az Instagram Es A Whatsapp Sem Mukodik


Radkpjt1hegfom


Leallt A Facebook A Messenger Es Az Instagram Is Delhir Portal


Up2dq0kqp32tcm


Leallt A Facebook Az Instagram A Whatsapp Es A Messenger Sem Mukodik Roviden


Teljesen Leallt A Facebook A Whatsapp Es Az Instagram Is Kiskegyed


Bom0bop Rme9m


Zuy Aiyjfsfibm


Tpkbaak292rkqm


Leallt A Facebook Az Instagram Es Mas Alkalmazasok


Tech Leallt A Facebook Az Instagram Es A Messenger Is Frissitve Reagalt A Facebook Hvg Hu


Nem Onnel Van A Hiba Vilagszerte Leallt A Facebook A Messenger Az Instagram Es A Whatsapp Is Alfahir


Wjdh55nl3 X86m


9aywk6t8hy3y9m


Upg5k9jqeg1c7m


9cwubih4jqptsm

LihatTutupKomentar