Leallt A Facebook - K510ugo3tl1tzm

A legfrissebb hírek szerint nagy a baj a Facebooknál a cég belső kommunikációs platformja is leállt. Mostanra több mint 80 ezren jelezték hogy nem érik el a közösségi oldalt.


Ojbyps3dl8nrpm

Nem sokkal este hat óra előtt világszerte leállt a Facebook és a Messenger.

Leallt a facebook. A Facebook az Instagram a Twitter és a WhatsApp meg még sorolhatnánk mi-minden az életünk részeivé váltak napi rutinfeladataink közé tartozik hogy időről időre felnézünk ezekre. A Down Detector szerint az egész világon akadozik a szolgáltatás. Egyelőre nem tudni mi okozta a leállást.

A Facebook és a kapcsolódó alkalmazások leállása mellett a jelentős visszaeséshez az is hozzájárult hogy a vállalat egy korábbi vezetője kiteregette a cég szennyesét. Amerikai idő szerint hétfőn délben globálisan elérhetetlenné vált a Facebook közösségi oldal és az óriásvállalat tulajdonában lévő egyéb platformok mint az Instagram és a WhatsApp -. A Facebook sokáig nem kommentálta a globális leállás körülményeit később viszont a Twitteren ha már a Facebookon nem tudta a szóvivő Andy Stone megerősítette a hírt.

Nem működik az Instagram és a Messenger sem. A Facebook Twitteren reagált a leállásra. Ezekre a Google keresőben például így.

- kgyu - követés. Csütörtök késő este leállt a Facebook egyáltalán nem elérhető az oldal. Egyelőre nem lehet tudni hogy mi okozza a leállást de a helyzet minden bizonnyal nem egyszerű hiszen ilyen hosszú ideig nagyon rég nem szünetelt az élet a Facebookon.

Hétfő délután leállt a Facebook a Messenger és az Instagram is. Teljesen leállt a Facebook illetve a tulajdonában álló Instagram képmegosztó oldal is. A Facebook árfolyama 5-os mínuszban 326 dollár felett fejezte be a hétfői kereskedést.

Az oldal adatai szerint a leállás fél hat körül kezdődött beszámolók szerint a Facebook egyetlen szolgáltatása sem működik. A Facebook Twitteren reagált a leállásra. Hétfőn nagyjából délután fél 6 körül nemcsak Magyarországon hanem globálisan elérhetetlenné vált a Facebook és a hozzá tartozó szolgáltatások valamint a Messenger és az Instagram is.

A Facebook által megadott ajánlattal naponta 63000 forintba kerülne fenntartani ezt az oldalt. A cég azt írja már dolgoznak a hiba elhárításán az okozott kellemetlenségért pedig elnézést kér írja a hvghu. Leállt a Facebook.

Leállt a Facebook és az Instagram nem működik a Messenger sem. Az üzenetküldő alkalmazást sem lehet használni. Leállt a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp.

Bár a Facebook nem sokkal később jelezte már dolgoznak a hiba elhárításán könnyen lehet hogy ez még eltart egy darabig. Története egyik legkomolyabb leállását szenvedi el épp a Facebook. Nemcsak a Facebook a fél internet leállt.

Leállt a Facebook a Messenger és az Instagram is Magyarországon. Egy román férfi a 112-es segélyhívót tárcsázta és elpanaszkodta a diszpécsernek hogy a Facebook leállása miatt nem tud beszélni a feleségével. Ha hasznosnak találtad a cikket oszd meg a Facebook-on Ha tudod.

Link a vágólapra másolva. Azt írták már dolgoznak a hiba elhárításán. A Facebook hétfőn a kora esti órákban megadta magát és a közösségi háló birtokában levő képmegosztó az Instagram is leállt valamint a Messenger sem működik.

Ha mobilon Facebook-ozol elképzelhető hogy a telepített Facebook applikációddal van probléma. Tudunk arról hogy néhány felhasználó nem tudja elérni az applikációinkat és oldalainkat. A Spabook magazinja bár minőségét tekintve a felső rétegbe tartozik és prémium kategória az utazós magazinok között a legtöbb látogatót Facebook csoportjaiból tudja az oldalra vonzani de egyetlen változtatás a rendszerben és kész 0 az elérés mint most a.

Teljes leállás a Facebooknál. Országosan tapasztalható hogy 18 óra előtt nem sokkal elérhetetlenné vált a Facebook valamint a hozzá kapcsolódó WhatsApp és az Instagram. A leállás nem sokkal fél hat után kezdődött legalábbis a Downdetector nevű oldal szerint azóta pedig a világ számos pontjáról Európából Észak- és Dél-Amerikából illetve Ázsiából is sorra jelentik a felhasználók hogy az oldal leállt.

A Downdetector jelentése szerint a Facebook az Instagramm és a Google mellett a Digi a Telekom a Telenor a Youtube a Twitter ésa Pinterest is akadozik. Egy órája nem működik a Facebook és az Intagramm de más internetoldalakkal is komoly gond van. Hétfőn kora este elérhetetlenné vált a legnépszerűbb közösségi oldal tapasztalták meg kollégáink is.

Ahogy arról korábban beszámoltunk magyar idő szerint 18 óra magassában a közösségi oldal mellett leállt a Messenger a WhatsApp és az Instagram is. A HVG azt írta hogy. A hatóság megpróbálta megnyugtatni és felvilágosítani arról hogy ilyen.

Magyarországon legalábbis jelezték olvasóink és immáron több portál is megírta. Bizonyára sokunk ma is így tett este 56 óra tájékán azonban azt tapasztalhatta hogy a Facebook az Insta és a WhatsApp sem töltenek. A világ jelentős részén egyszerre dőlt be a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp alkalmazás hétfőn közép-európai idő szerint nem sokkal délután hat óra előtt.

A tech-óriás esetében korábban is előfordult már hogy bizonyos régiókban leállt az oldal. A cikk a hirdetés után folytatódik. Facebook app crash vagy a Google Play áruházban az app oldalán kereshetsz választ többnyire angolul.

Facebook Facebook October 4 2021 Este hét óra előtt nem sokkal az androidos alkalmazások már betöltöttek ugyanakkor a hírfolyam nem frissül és a hivatkozások sem visznek tovább. Az oldal egy ideje nem működik ahogyan az Instagram a Messenger és WhatsApp sem. Leállt a Facebook.

Magyarországon hétfőn 1730 óra előtt jelentkeztek az első hibák majd laptopról és. Továbbá a Messenger az Instagram és a Whatsapp is. Leállt a Facebook egy férfi azonnal riasztotta a rendőröket.

Több olvasónk is jelezte hogy hétfőn a kora esti órákban a népszerű közösségi oldalak sem a weboldalról sem az applikációban nem érhetők el. Az egész világon leállt a Facebook. Világszerte leállt a Facebook a Messenger és a Whatsapp.

Leállt a Facebook. Világszerte jelezték a felhasználók hétfő este háromnegyed 6 körül hogy nem elérhető számukra a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp nevű üzenetküldő sem írja a Telex is.


Yjjeyhnuzq3tmm


Qbt8n4c1wnznsm


Xvjqurvcejofrm


9aywk6t8hy3y9m


K510ugo3tl1tzm


Tech Leallt A Facebook Az Instagram Es A Messenger Is Frissitve Reagalt A Facebook Hvg Hu


Apa7e2atsjl8jm


9cwubih4jqptsm


Teljesen Leallt A Facebook A Whatsapp Es Az Instagram Is Blikk


09w1m6pvez29lm


Gvweqxxnrfgukm


Tpkbaak292rkqm


6gw1uprchcshqm


Radkpjt1hegfom


Fq7 Pz8jjtly6m


Tech A Telekom Kiszurta Amikor Leallt A Facebook Sokan Azt Hittek Nincs Internet Hvg Hu


Bom0bop Rme9m


Raewocbo9iusym


Dhkrluzqjahwxm

LihatTutupKomentar